Klimatske in energetske rešitve LG (Multi split klima naprave)

Imejte popoln nadzor nad klimatsko napravo podjetja LG Electronics, 1kW ~ 268kW, podjetjem z klimatskimi rešitvami za stanovanjske in komercialne aplikacije.

LG ponuja celovito paleto klimatskih naprav (hlajenje / ogrevanje), toplotnih črpalk zrak / voda za ogrevanje, prezračevanje in prezračevanje energije, vključno s sistemi za upravljanje stavb.

LG je svojo prvo klimatsko napravo izdelal že leta 1968 in tako je LG ostal na čelu inovacij klimatskih naprav. Asortiman klim je eleganten, inovativen in tehnološko napreden in bo zadovoljil specifične potrebe potrošnikov.

Split, Multi Split & VRF Sistemi

Notranje enote ARTCOOL so sinonim za LG zaradi svojega edinstvenega sloga in učinkovitosti, ki zadovoljuje številne zahteve lastnikov domov in malih podjetij, ki jih drugi ne morejo izpolniti.

Oblikovana je tako za slog kot tudi za funkcionalnost in jo je mogoče prilagoditi za vsako okolje.

LG ima napreden dizajn za upravljanje split in multi split sistemov, ki omogoča natančen nadzor temperature ene ali več sob hkrati.

LG je leta 2018 predstavil sistem „Multi VS HR“ (16kW), prvi enofazni sistem VRF. To je izjemno energetsko učinkovit sistem, ki lahko hkrati zagotavlja ogrevanje in hlajenje z možnostjo priključitve na LG hidro kit enote za proizvodnjo sanitarne vode. Multi VS lahko poveže do 13 notranjih enot iz ene zunanje enote. Je lahek in kompakten z veliko prilagodljivostjo namestitve.

JE najbolj primeren sistem za stanovanja in poslovne prostore višjega cenovnega razreda, na primer prostore za prosti čas ali salone. Za večje komercialne prostore bo ustrezal LG-jev VRF, znan kot Multi V 5.

ERV prezračevanje toplote 250 M³H ~ 2.000 M³H

LG-jeve enote HRV imajo visoko učinkovite toplotne izmenjevalnike z močnimi filtri, ki učinkovito odstranjujejo onesnaževalce. ERV so lahko samostojne enote in se lahko povežejo s sistemom LG Multi V VRF.

Toplotne črpalke zrak / voda Therma V 5kW ~ 16kW

Multi V 5 (ref. Model: ARUM *** LTE5) je najnovejša rešitev spremenljivega pretoka hladilnega sredstva (VRF) podjetja LG Electronics, ki je bila v Veliki Britaniji predstavljena decembra 2016 in je opremljena z vrsto tehnoloških napredkov. Mednje sodi sistem „Dual Sensing Control“, ki spremlja tako temperaturo kot vlažnost ter reagira tako na toplotne obremenitve.

Toplotne črpalke zrak / voda so priljubljene pri novogradnjah kot tudi pri obnovi. Therma V Monobloc je pravi sistem toplotnih črpalk (vse v enem), ki vsebuje ploščni izmenjevalec toplote, vodno črpalko in ekspanzijski rezervoar, ki lahko doseže temperaturo vode do 65 ° C brez rezervnega grelnika in brez izgube zmogljivosti do -7 ° C .

V območju Therma V so tudi split Therma V enote. Razcepljeni sistem je sestavljen iz zunanje enote in notranje enote za izmenjavo toplote. Na voljo pri nizki temperaturi 5kW ~ 16kW in visoki temperaturi 16kW.

Zunanja enota je lahko oddaljena do 50 m od notranje enote, ki jo lahko postavite kamor koli v stavbi, saj ni potrebe po dimniku. LG-jevi sistemi Therma V imajo inverterski nadzor, tiho delovanje in možno je kombinirati LG Therma V s sončnim ogrevanjem.

Aluminijaste tuljave zunanjih enot Therma V so obdelane z LG-jevo patentirano antikorozijsko obdelavo Gold Fin ™ ali epoksidnim premazom Ocean Back fin na enotah Monobloc za podaljšano življenjsko dobo in povečano učinkovitost zaradi odličnih lastnosti prenosa toplote.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja