Domov arrow Telo / Duša arrow Z gobico nad vatirane blazinice, čistilne robčke in druge odvržnike!
   
  Z gobico nad vatirane blazinice, čistilne robčke in druge odvržnike!
  Ponedeljek, 21. februar 2011
  Avtor: Polona Osrajnik

  Ekološko nad odstranjevanje ličil. Uprimo se vlažilnim robčkom, vatiranim blazinicam in drugemu, kar nam prijazno ponujajo v trgovinah.

  Problem

  Predvsem predstavnice nežnejšega spola dobro vemo, da utegne biti odstranjevanje ličil, še posebej tistih vodoodpornih, pravi izziv. In na to so - kako pozorno - pomislili tudi v kozmetični industriji in nam ponudili tisoč različic čistilnih robčkov za nego obraza, navlaženih blazinic in vat različnih oblik, ki hkrati s čiščenjem obljubljajo še pomladitev :). Vsi ti izdelki v kopalnici povprečne ženske po uporabi, dvakrat dnevno ali večkrat, romajo naravnost v koš.

  vata.jpg

     Rešitev

  Zato namesto enkratnih čistilnih rekvizitov uporabljam - gobico. Ko nanesem čistilo mleko, se dobro speni, po uporabi pa jo umijem, posušim in preprosto - ponovno uporabim. Pisane okrogle vate, vlažilni robčki, vatirane blazinice in podobni odvržniki pa ostajajo v trgovini. Trenutno sistem nadgrajujem, sem v fazi priprave izdelkov za nego obraza iz domačega hladilnika... Upam, da se izboljšam tudi na tem področju.

  ienje_obraza.jpg

   

  (Vir: www.heroj.si

   

  Preberite tudi:

  Copyright 2010 Animata d.o.o.ImpresumOglaševanjePogoji uporabe