Notranje žaluzije so zelo praktično zadevo

Nekaj časa nazaj sem začela delati od doma in to mi je res zelo pomagalo, saj sem delo opravila zelo hitro in sem tako imela tudi več prostega časa. Seveda nisem delala čisto sedmi od doma, ampak takrat, ko vse sem imela, lahko res zelo lepo organiziran dan.

Doma pa sem imela le en problem in to je bila svetloba. V pisarni sem imela vedno zelo lepo svetlobo in me res nikoli ni motila. Doma pa sem definitivno imela zelo velik problem, saj je sonce svetilo direktno v mene in v moj računalnik. Zaradi tega me je tudi glava začela zelo hitro boleti, kar pa seveda ni bilo dobro. Takrat sem seveda postala tudi zelo neproduktivna in na čisto vse me je motilo. Moje delo ni bilo tako efektivno, ko sem delala doma, v primerjavi z delom v pisarni.

Ta problem, sem morala nekako rešiti in zato sem začela iskati solucije po spletu. Našla sem notranje žaluzije in ta zadeva mi je bila zelo zanimiva, saj je notranja žaluzije že poznal. Notranje žaluzije smo imeli tudi pri meni doma, ko sem živela še pri starših. Definitivno so prišle prav, a hkrati sem se bala tega, da bo morala veliko čistiti. Potem pa sem na spletu našla zelo veliko različnih notranjih žaluzij, kar mi je bila zelo všeč, saj sem lahko našla res primerne notranje žaluzije zase. Notranje žaluzije, ki sem jih izbrala, so bile res neverjetne, saj je z njimi zelo malo dela in tudi samo čiščenje je zelo enostavno.

Zavzamejo zelo malo prostora, kar pomeni, da sem imela celo okensko polico prosto. Prej sem imela seveda zavese, ki so me pri okenski polici precej ovirale. Sedaj sem lahko imela rože ali karkoli sem pač želela na okenskih policah. Čiščenje je res zelo enostavno, saj ne rabim nič pomivati ali prati. Enostavno pobrišem prah iz žalosti, ko se ga kaj nabere in to je praktično vse. Notranje žaluzije so bile definitivno primerno odločitev za moje delo od doma, saj imam sedaj res zelo lepo urejen delovnik brez kakršnih koli problemov.

Notranje žaluzije so zelo praktično zadevo