Nova Omega ura, ki me je popolnoma navdušila

Pred kratkim sem se odločila, da bom svoj po staro uro prodala in kupila novo, saj mi je bolje všeč Omega ura, ki sem jo nedavno našla. Vedno sem oboževala lepe ure in zelo velikokrat jih zamenjam. Staro prodam in potem kupim novo. Tokrat bom tudi popolnoma zamenjala blagovno znamko ure in to bo Omega ura iz nove kolekcije.

To uro, ki sedaj nosim, jo imam že skoraj dve leti in toliko sem se je že navadila, da je niti ne opazim več. Kar pomeni, da je čas za menjavo. Vseeno je ta ura lepa, priročna in ima veliko funkcij, ampak potrebujem spremembo. Prav tako se mi zdi na paše več ravno k svojem stilu, in če ne drugega bi rada iz teh razlogov zamenjala malce več dodatkov, ki jih trenutno nosim. Poleg tega, da bom kupila Omega uro, bom verjetno zamenjala tudi nakit, ker si že dolgo nisem kupila ničesar novega. Običajno enkrat na leto naredim nakup nakita, starega pa pospravim ali pa ga prodam, če vidim, da ga skoraj ne nosim več. Dobra stvar tega, da kupujem kvalitetnih stvari je ta, da lahko vse to prodam po tem, ko se odločim, da tega ne bom več nosila. Sicer po nižji ceni, ampak vseeno dobim dovolj denarja nazaj, da lahko rečem, da nisem v izgubi. Včasih, ko sem kupovala manj kakovostne stvari, so se zelo hitro uničile in vsekakor nisem mogla teh stvari prodati, saj ne bi dobila nič zanje. Tako sem praktično ves denar metala proč. 

Res, da je trajalo, da sem začela kupovati bolj kakovostne stvari, ampak, ko sem jih je bila to naložba, ki se mi še danes obrestuje. Zato si danes tudi lahko privoščim Omega uro in podobne prestižne izdelke. Lahko celo, da bo Omega ura za vedno ostala pri meni, saj mi je mnogo bolj všeč, kot mi je bila prejšnja ura. 

Nova Omega ura, ki me je popolnoma navdušila