Prostor, ki ga senčijo pergole in ki sem ga jaz spremenila v pravi raj

Na prečudovito jutro se vedno odpravim pod naše pergole na kavo, ker je res prijetno tam. In prav tako sem naredila tudi dane. Čeprav je zelo hladno, sem se odločila, da bom kavo spila zunaj na svežem zraku. Oblekla sem si bundo in nadela moje tole natikače, ter odšla na moj najljubši stol, ki ga naše pergole prijetno senčijo. Prav lep kotiček sem si uredila zunaj in odkar je ta kotiček tam sem tako rada zunaj.

Tudi če je dež, si vedno vzamem čas zunaj, da jutro začnem na svežem zraku. Če je sonce, si pa vzamem več časa, saj takšnih trenutkov res ne želim več zamujati, ko imam priložnost. Najprej sem mislila, da bom lahko pod pergole dodala še kaj, ampak vidim, da imam že dovolj vsega in ne potrebujem prav nič več kar bi mi lahko še bilj izboljšalo moj kotiček. Vrtna garnitura je dovolj velika, poleg so še stoli in prostor, ki ga senčijo pergole, je več kot dovolj primeren. Morda bi lahko dodala še en ležalnik, ampak mislim, da ta ne bo tam, kjer so pergole, saj ne bo prostora. Bom ga pa dodala poleg, kjer bo enkrat na soncu in enkrat v senci. Odvisno od tega kako bo sonce sijalo in bo pronicalo skozi pergole, ki ustvarjajo senco. 

Prostor, ki ga senčijo pergole in ki sem ga jaz spremenila v pravi raj

Naš vrt je res že zelo bluzi tega, da bo popoln. Bazen je urejen, zelenica tudi. Manjka morda že kakšen prostor za kosila in večerje, ki bi dovolj velik tudi za druženja, potem pa mislim, da ne potrebujemo več nič takšnega, kar bi bilo nujno. Vrt bomo še malce posadili s kakšnimi drevesi ali pa ražami, potem bo pa pri tem ostalo po vsej verjetnosti. Najprej smo mislili, da bomo podaljšali pergole, ampak mislim, da ne bo treba, ker je prostor pod njimi popolnoma dovolj velik že zdaj.