Postelja je ključnega pomena pri dobrem spancu

Ko se včasih vprašamo zakaj nismo spali dobro, ali pa zakaj nas vse nekaj boli in podobno, je dobro da se vprašamo tudi ali imamo sploh dobro posteljo. Postelja je nekako ključnega pomena pri našem počitku, ki ga potrebujemo vsak dan. Zelo pomembno je da je postelja udobna in primerna za naše potrebe. Vsak človek ima seveda drugačne potrebe. Nekateri imajo radi trše postelje, drugi pa mehkejše.

Postelja je ključnega pomena pri dobrem spancu

Vsak človek ve sam zase in to mora tudi upoštevati, ko kupuje novo posteljo. Sama se veliko časa preživela pri fantu in velikokrat tudi prespala. Nikakor se nisem morala navaditi njegove postelja. Postelja je bila zelo mehka in enostavno sem se zjutraj zbudila polomljena. Vse me je bolelo, kot da bi bila v fitnesu en dan prej. Ko sva se preselila, sva imela v stanovanju že neko posteljo, tako da nama ni bilo potrebno iti po njegovo ali pa kupiti novo. Ko sem preizkusila posteljo je bila trda in res sem bila vesela.

Mojemu fantu je bilo relativno vseeno, zato potem nismo imeli več nobenih problemov. Doma imam tudi zelo udobno posteljo, ki je ravno prav trda, da lahko v njej spim kot dojenček. Tudi moji straši imajo radi trše postelje in očitno sem se navadila od njih. Sedaj se lahko naspim in zjutraj nimam nobenega problema pri vstajanju. Zbudim se naspana in nič me ne boli. Tako lahko ostanem zbrana čez cel dan, ne spi se mi in res sem fokusirana na delo kar je seveda zelo pomembno.

So seveda dnevi, ko grem prepozno spati in sem potem naslednji dan utrujena, ampak to je povsem moja krivda in ni kriva postelja. Tudi moj fant trdi da je ta postelja precej boljša od njegove in da mu je ta res bolj všeč. Tudi on se lepo naspi in prav nič ga ne boli.