Operacija za štrleča ušesa je vedno na voljo vsem

Po nekaj dneh sem vendarle ugotovila, da niso štrleča ušesa tisto, kar me moti, ker jih nimam. Spomnila sem se, da imam prijatelja, ki pa dejansko ima štrleča ušesa, ampak se prav nič ne obremenjuje s tem, kakor bi se recimo kakšna ženska. To je sprejel že zelo zgodaj in od takrat naprej tega ne zakriva in se tudi ne obremenjuje, če mu, kdo kaj komentira glede tega. Sicer mu pa zelo redko, kdo karkoli komentira okoli tega, ker ne da je niti najmanjšega občutka, da bi, s čim na sebi ne bi bil nezadovoljen.

Operacija za štrleča ušesa je vedno na voljo vsem

Če bi bila moja ušesa takšna, bi šla že zdavnaj na operacijo. Nekaj bi vsekakor ukrenila. Ali pa bi vedno nosila dodatke, ki to prekrivajo. Še dobro, da obstajajo razne kape, trakovi in podobni dodatki, s katerimi si lahko narediš svoj stil, ki prekriva kakšne takšne napake. Lahko se pa seveda vedno izbere operacija, ki štrleča ušesa zelo hitro odpravi, da niso moteča. Cena žal ni ravno nizka, ampak je pa vseeno dostopna. Milim, da si jo vsak lahko z manjšimi prihranki privošči, zlasti, ali so štrleča ušesa nekaj, kar nekoga zelo moti. Jaz sem ugotovila, da me moja štrleča ušesa vseeno ne motijo tako zelo, da bi morala na korekcijo. Vem pa, da če bi bila situacija moteča, bi vsekakor šla. Vseeno so štrleča ušesa nekaj, kar se najprej vidi in seveda zna biti to zelo neugodno za marsikoga. Zame bi nedvomno bilo.

Glede na to, da zelo veliko delam na tem, da je moj videz kar se da urejen in naraven, vem, da bom vedno sledila temu, da bom delala veliko stari preventivno, ko o enkrat čas, ko preventiva ne bo več dovolj, bodo pa na vrsti tudi lepotno posegi. In korekcija za štrleča ušesa mislim, da vseeno bo na neki tički aktualna, saj vseeno nimam idealnih ušes, ki bi si jih pa vseeno želela.