Ponovno je moderna trajna

Sedaj smo bile navajene, da so naši lasje  zlikani in ravni. No, prihaja čas trajne. Jaz sem oseba, ki je dlje časa nosila trajno, lahko rečem, da me je trajna spremljala skozi vsa študijska leta. Oboževala sem kodre in tako sem bila po kodrih tudi znana. Ko sem spremenila pričesko, moram reči, da marsikomu nisem bila več tako posebna, kot pa prej. Sedaj, ko vidim, da se trajna vrača, me prav mika, da bi si spet naredila trajno. Trajno sem opustila, ker sem si želela malo spremembne, da ne bom imela skozi vso življenje skoz isto frizuro.

Prišel je dan, ko sem spet poklicala svojo frizerko in se naročila na trajno. Moram reči, da mi tudi frizerka reče, da mi trajna najbolj paše in da naj nikar ne spreminjam frizure, da mi ravni lasje ne pašejo tako zelo. Ko sem si naredila trajno, moram reči,da sem se ves dan samo smejala. Kot da so kodri res tisto, kar jaz moram imeti. To sem jaz. 

Ponovno je moderna trajna

Sedaj mislim, da bom spet nekaj časa imela trajno, dokler me ne bo prijelo, da bi spet imela eno spremembno. Zakaj bi vedno imeli isto pričesko, moramo malo spreminjati, drugače ni zanimivo. Jaz včasih vzamem tudi škarje in se doma postrižem tudi sama. No, naslednji obisk frizerja pa pomeni, da mi mora vse skupaj poporaviti, ker se nisem postrigla prav lepo. Privoščite si spremembne, kajti to nas dela živega. Nikar ne stagnirajte, ker to ni dobro. Moja trajna mi sedaj spet polepša vsako jutro, ko se pogledam v ogledalo.