Ali zveni bolje mezoerapija ali kirurški lifting obraza?

Ali v današnjem času še obstaja kdo, ki ne ve, kaj je mezoterapija in ima željo, da bi naredil kakšen lepotni popravek? Zdi sem mi, da je ta metoda zadnje čase daleč najboljša in učinkovita, ki zagotovi želeni rezultat na veliko področjih. Na obrazu, dekolteju, vratu in pa tudi celem telesu. Sama sem prvič slišala za to dobro leto nazaj in na prvo žogo niti približno nisem pomislila, da bi bilo lahko to, kaj takšnega, kar izboljša videz. Ampak ko sem zgolj iz radovednosti začela prebirati članke o tem, sem ugotovila, da je to zelo premišljena metoda, ki ima več kot očitno zelo široko in uspešno uporabo.

Ali zveni bolje mezoerapija ali kirurški lifting obraza?

Sedaj pa glavno vprašanje. Ali bi se odločili za to, da bi vam lahko mezoterapija vzela leta, ki jih že dolgo časa želite izbrisati, ne da bi šli na lifting obraza, za katerega ne veste točno, kako bo deloval? Čeprav imam dneve, ko sama razmišljam o tem, vedno pridem do zaključka, da liftinga obraza za zdaj ne bi izbrala, saj se mi zdi, da bi to začela prehitro. Vsekakor me pa vedno bolj mika, da naredim preskus ali mezoterapija pravzaprav deluje. Žal ta preskus traja kar nekaj tretmajev in je vseeno kar velika investicija. Ampak če bi morala izbirati med vbrizgavanjem snovi, ki naredijo rezultat od znotraj ali pa to, da bi šla na kirurški lifting, bi šla na to, da mi mezoterapija naredi pomlajevalni učinek. Morda delam temu krivico in preveč kujem v zvezde to, kaj naj bi mezoterapija omogočila, ampak se mi vseeno zdi, da imam prav. 

Če obstaja metoda, ki v telesu spodbuja nastajanje kolagena in elastina, zakaj ne bi raje izbrala tega? Sicer to pomeni, da bom morala na vsake pol leta hoditi na obnovo, ampak mislim, da mi tudi pri kirurškem liftingu to ne bi ušlo. Morda ne ravno na pol leta. Za zadaj menim, da je mezoterapija vseeno najbolj varna metoda, ki se lahko uporabi za pomlajen videz obraza.