Svoj prosti čas sem večino časa porabil za šport

Že od kar sem bil zelo majhen, se spomnim, da sem se vedno ukvarjal s kakšnim športom, saj mi je bilo to od vsega najlepši način za preživljanje prostega časa. No tako pa sem nekaj športov kot otrok tudi treniral, vendar me je vedno zanimalo toliko športov, da sem se raje z njimi ukvarjal bolj rekreacijsko. 

No tako pa sem postal starejši in sem začel hoditi na faks, kar pa je pomenilo, da sem imel čedalje manj prostega časa, ker sem se moral zelo veliko učiti, saj sem bil na kar težkemu študiju matematike. Tako pa sem vedno, ko sem imel kaj prostega časa, tega porabil za kakšen šport. 

Svoj prosti čas sem večino časa porabil za šport

Zato pa sem začel tudi hoditi v fitnes, saj sem lahko na tak način skrbel za svoje telo in nekako ohranjal svojo športno kondicijo.

Ko pa je prišlo poletje in je to pomenilo, da se je moj prosti čas konkretno povečal, pa sem celo poletje skoraj da preživel na mivke, kjer pa smo s prijatelji igrali odbojko na mivki. To pa mi je bilo od vsega še najljubše, oziroma mi je bil to najljubši poletni šport, saj sem ga lahko izvajal v lepemu vremenu med poletjem, ter sem zelo užival. Zaradi tega pa smo se s prijatelji tudi udeleževali raznih turnirjev za odbojko na mivki.

Med letom, ko pa prostega časa ni bilo na pretek, pa sem se odpravljal na rekreacijsko košarko v šolski telovadnici. Na to pa sem se odpravljal približno dvakrat na teden, če mi je le uspelo, torej da nisem imel preveč dela za faks.

No tako pa sem vedno svoj prosti čas najraje izkoristil za kakšen šport. To pa zato, ker je bil šport od vsega še moja največja strast in sem v temu zelo užival. Zato pa sem tudi poskrbel za čim boljšo organizacijo svojega dneva in dela, da sem lahko imel čim več prostega časa.