Ortodont pri otrocih

Vsi starši se še kako zavedamo, kako pomembni so zdravi zobje, ko pa gre za naše otroke, smo še toliko bolj pazljivi, da so njihovi zobje zdravi in da imajo pravilno obliko. Ko se tukaj zgodi, da oblika zobovja ni prava nastopi ortodont. Vsi pa poznamo občutek, ko ti zdravnica izroči napotnico za ortodonta in že veš, da bo čakalna doba predolga in da boš moral kot starš zadevo rešiti na svoj način. Tako pač je. 

Prej ko se sprijazniš boljše je za tvojega otroka, da čimprej nastopi zdravljenje. Ja, ortodont Orthosmile je danes žal preko napotnice zelo težko hitro dosegljiv, zato se moramo strši znajti na svoj način. Tako smo tudi mi odreagirali takoj, ko je bil pri otroku potreben ortodont, da smo poiskali najšoljšo hitro rešitev. 

Ortodont pri otrocih

Lahko rečem, da je bil korak kar težak, ker smo šli samoplačniško, vendar pa sem kasneje videla, kako zelo dobro smo se odločili. Zobni aparat je dobil hitro, zelo pogosto ima tudi preglede, tako da sproti vsak mesec vidimo, kako se stanje izboljšuje. Sedaj sem pomirjena, ker je bil ortodont za plačati, saj sprva nisem vedela poteka zdravljenja, sedaj pa vidim, kako zelo se zavzamejo za otroke in kako njegovo zdravljenje napreduje. 

Dober ortodont je danes zelo pomemben, posebej pri otrocih, ko se morajo sprijazniti z zobnim aparatom, da ga bodo nosili dlje časa. Žal se zadeve ne da rešiti na hitro, zato je še kako pomembno, da je ortodont dober, strokoven, prijazen in dostopen do otrok. 

Pri nas se je izkazalo za pravi korak. Ortodont mojega otroka je super in že vidim kako lepe zobe bo imel, ko bo zaključil zdravljenje. Upam pa, da ne bo trajalo predolgo in da bo zdravljenje končal prej, kot pa je bilo povedano. Lahko rečem, da je tudi odvisno od tega kakšen je ortodont in kako poteka njegovo zdravljenje.