Prvič sem dobila na dom velik šopek

Časi so se spremenili in veliko služb se danes izvaja od doma. Tako tudi sama delam od doma in marsikdaj mi klepet z sodelavci manjka, ker sem bila tega navajena. Lahko rečem, da sem se privajala počasi in na koncu sem spoznala, da delo od doma ni tako slabo, kot sem mislila. Danes si ne predstavljam več, da grem v službo, rada imam delo od doma. 

Zakaj me je to tako mučilo sama ne vem, a ko sem spoznala, koliko prednosti ima delo od doma, sem vedela, da je to delo meni pisano na kožo. Dokler sem se obremenjevala z ljudmi, kaj bodo rekli, ker delam od doma, nisme bila srečna. Ko pa sem se s tem sprijaznila in mi mnenje ljudi ni veliko pomenilo, ker sem vedela, da je delo od doma zame najboljša izbira. 

Prvič sem dobila na dom velik šopek

Pa je prišel moj rojstni dan in ko sem že mislila, da bo to čisto navadni dan, je cvetličarka potrkala na moja vrata. V rokah je imela velik šopek rož, ki so mi ga poslali sodelavci. To mi je res bilo nekaj lepega. Takoj sem jih poklicala, da smo malo poklepetali, predenj sem začela delati. Včasih se ljudje ne zavedamo, kako lepo lahko presenetimo nekoga, pa če je to samo šopek rož. Meni je bilo presenečenje zelo lepo, nikoli mi še nihče ni poslal šopka rož na dom. Počutila sem se posebno. To so trenutki, ki štejejo in prav je da so. 

Pomisite na svoje najbližje in jim pošljite kakšen šopek, če jih ne morete obiskati.